Beskyttelsestape

3815 – Plastfolie Tape Sort

Maskering & Beskyttelse

50mm x 33m

Myk PVC-Tape til maskering og beskyttelse av objekter. Produktet leveres i andre farger som orange og hvit om ønskelig. Moderat klebestoff som tåler sollys i 3-4 uker.

Ta kontakt for prisforespørsel

3815 – Plastfolie Tape Hvit

Maskering & Beskyttelse

50mm x 33m

Maskeringtape med samme egenskaper som alle i 3815 serien. Dette produktet leveres i fargen hvit

Ta kontakt for prisforespørsel

3815 – Plastfolie Tape Orange

Maskering & Beskyttelse

50mm x 33m

Myk PVC-tape til maskering og beskyttelse av objekter. Produktet leveres i andre farger som sort og hvit om ønskelig. Moderat klebestoff som tåler sollys i 3-4 uker.

Ta kontakt for prisforespørsel

PE-100 Oppmerkingstape Hvit

Til midlertidig oppmerking

48mm x 33m

Oppmerkingstape der man har behov for midlertidig oppmerking (eksempelvis på messer), av glatte flater som parkett, vinylgulv, fliser og granitt. Tapen kan fjernes etter 30 dager uten å etterlater limrester. Leveres i fargene hvit og sort.

Ta kontakt for prisforespørsel

PW-100 Myk PVC tape Sort

Korrosjonsbeskyttende

48mm x 31m

Myk PVC-Tape for beskyttelse mot korrosjon over og under bakken. UV-motstandsdyktig, blyfri og har en utmerket formbarhet. Temperaturområde innen -10 og opp til 80 grader Celsius. Liten kjerne

Ta kontakt for prisforespørsel

Polyethylen Tape Shurtape 444 48mm x 55m

Sterk Stucco Polyethylen Tape som er formbar i kurver og vil kunne motstå en del avskraping på finere metaler som aluminium og rustfritt stål. Produktet vil gi en fukt sikker overflate. UV-motstansdyktig overflate og vil la seg fjerne uten å etterlate limrester.

Ta kontakt for prisforespørsel

357 – Teppe beskyttelsesfilm

700mm x 60m

Lett anvendelig og utrullbar film for påføring på teppeoverflater hvor man ønsker å beskytte i en midlertidig periode ved for eksempel vedlikeholdsarbeid. Filmen er kraftig og tåler litt tråkk over en periode på 4 uker. Bør fjernes før 4 uker. Lett å fjerne etter bruk og etterlater ikke limrester. Temperatur virkeområde er max. 45 grader Celsius.

Ta kontakt for prisforespørsel

313 – Beskyttelsesfilm.

For vindu og gulvflater

500mm x 100m

Tykk og kraftig film med seig og elastisk konsistens for beskyttelse av vindus- og gulvflater med glatt overflate. Tåler å bli tråkket på over et lengre tidsperspektiv. Limstoffet gir en god vedheft, men bør fjernes inne en 3 ukers tid. Tåler UV-lys innen dette tidsperspektivet. Lett å jobbe med og lett å fjerne etter bruk uten å etterlate seg limrester. Filmen er 50my i tykkelse og leveres i flere dimensjoner fra 75mm og opp til 1000mm

Ta kontakt for prisforespørsel

Ønsker du priser på beskyttelsestape / film?

Praktisk informasjon

Thorstvedt Industriservice AS henvender seg til bedrifter med organisasjonsnummer.

Leveringsbetingelser varierer etter geografisk beliggenhet til kunden og størrelse på ordren.

Betalingsbetingelser, normalt pr. 30 dager.

Vi tilsender datablad på forespørsel.